1. kamperen
  2. TRVLMORE Slaapmat Zelfopblazend 1 Persoons Ingebouwde Pomp en Kussen

TRVLMORE Slaapmat Zelfopblazend 1 Persoons Ingebouwde Pomp en Kussen

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De TRVLMORE Slaapmat Zelfopblazend 1 Persoons Ingebouwde Pomp en Kussen is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van Nylon en weegt slechts 684 g. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties TRVLMORE Slaapmat Zelfopblazend 1 Persoons Ingebouwde Pomp en Kussen

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Nee

Materiaal

Nylon

Gewicht

684 g

Breedte

56 cm

Dikte

6 cm

Omschrijving van de TRVLMORE Slaapmat Zelfopblazend 1 Persoons Ingebouwde Pomp en Kussen

Een goede nachtrust is essentieel tijdens het reizen en met de TRVLMORE Slaapmat Zelfopblazend 1 Persoons Ingebouwde Pomp en Kussen ben je verzekerd van comfort en gemak. Deze slaapmat is perfect voor avonturiers die graag licht reizen, omdat hij compact en draagbaar is. Je kunt hem eenvoudig opblazen met de geïntegreerde voetpomp, zodat je in slechts 2 minuten in bed kunt kruipen en genieten van een goede nachtrust. De TRVLMORE slaapmat is gemaakt van zacht en stevig 40D nylon, waardoor hij niet alleen comfortabel is, maar ook duurzaam. Met een dikte van 6 cm biedt deze matrashoes voldoende ondersteuning en isolatie van de ondergrond. Bovendien is de slaapmat afgewerkt met een vochtbestendige TPU coating, waardoor je geen last hebt van vochtige omstandigheden. Het ingebouwde kussen heeft de perfecte hoogte om je nek te ondersteunen en zorgt voor extra comfort tijdens het slapen. Daarnaast heeft de honingraatstructuur van de matrashoes de eigenschap om je lichaamswarmte goed vast te houden, zodat je de volgende dag weer vol energie op pad kunt gaan. Kortom, de TRVLMORE Slaapmat Zelfopblazend 1 Persoons Ingebouwde Pomp en Kussen is de ideale metgezel voor een goede nachtrust tijdens het reizen.

Veelgestelde vragen over de TRVLMORE Slaapmat Zelfopblazend 1 Persoons Ingebouwde Pomp en Kussen

De TRVLMORE Slaapmat Zelfopblazend 1 Persoons Ingebouwde Pomp en Kussen is 56 cm breed en heeft een dikte van 6 cm.

De TRVLMORE Slaapmat Zelfopblazend 1 Persoons Ingebouwde Pomp en Kussen is een 1-persoons slaapmat.

De TRVLMORE Slaapmat Zelfopblazend 1 Persoons Ingebouwde Pomp en Kussen is gemaakt van Nylon. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De TRVLMORE Slaapmat Zelfopblazend 1 Persoons Ingebouwde Pomp en Kussen weegt 684 g. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De TRVLMORE Slaapmat Zelfopblazend 1 Persoons Ingebouwde Pomp en Kussen is zelfopblazend: Nee. 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten